Мариновани патешки сърца

27/03/2014
Майстор Петко
отМайстор ПеткоНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 160
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешките сърца внимателно се почистват. Изрязва се излишната мазнина от тях, срязват се на две, но не докрай и се накисват за една нощ в прясно мляко.

На следващия ден сърцата се отцеждат от прясното мляко. Продуктите за маринатата се смесват и се разбиват до получаването на еднородна смес. С маринатата се заливат сърцата и се оставят в хладилник поне 12 часа.

Маринованите патешки сърца се нанизват на дървени шишове и се пекат върху силно сгорещена скара до готовност от двете страни. Поднасят се с гарнитура по избор, но задължително със студена бира!подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар