Фетучини с гъбен сос

05/04/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 356
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари според указанията на опаковката и се отцежда. Гъбите се задушават в маслото, долива се млякото, гъбеният бульон и се оставя да къкри около 15 мин.

Прибавя се сметаната, магданозът, солта, черният пипер. След като кипне сосът, се добавя пастата и се изчаква отново да заври. Разбърква се добре.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар