Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с шунка и гъби

Спагети с шунка и гъби

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Спагети с шунка и гъби1 / 4
02/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • спагети - 500 г
  • шунка - 150 г
  • гъби - 250 г
  • лук - 3 глави
  • чушки - 2 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • масло - 150 г, краве
  • магданоз - 1 връзка
  • кетчуп - 100 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката, морковите, гъбите, чушките се режат на ивички. Лукът се реже ситно. В сгорещено масло се запържват лукът, морковът, после гъбите и накрая шунката и чушките.

След като зеленчуците се задушат, се прибавя кетчупът, смесен с малко вода, сол и черен пипер.

Спагетите се варят според указанията на опаковката, отцеждат се добре. Поливат се със соса. Разбъркват се внимателно. При поднасяне се поръсва всяка порция с нарязания магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: