Папарделе със заешко и гъби

12/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо588
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и половината от чесъна се запържват, прибавя се морковът, нарязан на кубчета и целината. Осолява се със сол и черен пипер. Зеленчуците се готвят на тих огън, прибавя се заешкото месо и се долива бульона.

Месото се вари около един час или докато омекне. Междувременно гъбите се задушават в маслото заедно с чесъна, след няколко минути се добавя магданозът. Осолява се и се поръсва с черен пипер.

След като заешкото е готово се обезкостява, охлажда и се връща в соса и се прибавя гъбеният сос. Оставя се да къкри няколко минути. В соса се прибавя сварената според указанията паста, след като бъде отцедена. Внимателно се разбърква и при сервиране се поръсва с Пармезан.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар