Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макаронена торта

Макаронена торта

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Макаронена торта1 / 3
01/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • макарони - 1 опаковка
  • колбаси - 300 г, 2 - 3 вида
  • яйца - 4 бр.
  • масло - 1/2 пакетче, краве
  • пармезан - 100 г
  • мащерка - 1 ч.л.
  • босилек - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • масло - за формата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари според указанията на опаковката, отцеждат се, слагат се в купа. Разбъркват се с половината масло. Разделят се на две части.

Половината се изсипва във формата за тортата с половината Пармезан, мащерка, босилек, и черен пипер. Върху тях се разпределят трите вида колбаси и се покриват с втората половина макарони.

Останалото краве масло се разтапя, изсипва се върху тортата. Залива се с разбити с черен пипер яйца и се пече в предварително загрята фурна до пълна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Яйцата ми са настъргани вътре, а отгоре имам сос от кетчуп и майонеза.
09.03.2016 19:54