Сицилианска супа от мерлуза

02/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо349
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата се слага олиото и към него се прибавят дребно нарязаният лук, чесънът на парченца и половината от доматите, нарязани на кубчета.

Всичко се задушава до омекване на лука и сгъстяване на доматите. Добавя се брашното и щом се позапържи, се разрежда с топла вода. След като кипне, в бульона се слагат останалите нарязани на едри кубчета домати, счуканите орехи и нарязаната на порции риба.

След като ври 15-20 минути, се подправя с дребно нарязания магданоз, мащерката, солта, черния пипер и лимоновия сок. Готовата супа се сервира, гарнирана с лютите чушки.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар