Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с броколи и аншоа

Фусили с броколи и аншоа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Фусили с броколи и аншоа1 / 2
23/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • фусили - 1 опаковка
  • броколи - 500 г (може и замразени)
  • лук - 1 глава, кромид
  • люти чушки - 4 с.л.
  • борови ядки - 4 с.л.
  • аншоа - 6 бр., филета
  • зехтин - 4 с.л.
  • масло - 2 с.л., краве
  • пекорино - 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Броколите се разделят на розички в подсолена вода и се отцеждат. Кедровите ядки се запичат в сух тиган. Лукът и филето от аншоа и лютото чушле се запържват в зехтина. Добавят се кедровите ядки и броколите.

Овкусява се със солта и черния пипер. Фусилите се варят според указанията на опаковката, отцеждат се и се добавя кравето масло.

Разбърква се внимателно и се разпределят в чинии. Всяка порция се поръсва с пекорино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: