Картофена супа с бакла

17/04/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 849
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в дълбок тиган и сложете лука да се пържи вътре около 5 минути, като разбърквате от време на време.

Прибавете картофите и по-голямата част от баклата (оставете малко зърна, за да гарнирате супата). Сипете вътре бульона и сложете супата да се вари.

Изчакайте да покъкри 5 минути и прибавете кориандъра, след това продължете с варенето още 10 минути.

Пасирайте супата. Овкусете я със сол и черен пипер. Сипете вътре сметаната и я оставете да покъкри още малко.

Сервирайте така приготвената супа, поръсена с кориандър, зърната бакла и сметана.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар