Рибена чорба с лимонтузу

20/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 923
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • риба - 500 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • черен пипер – 5 - 6 зърна
  • девесил – 1 щипка
  • мащерка – 1 щипка
  • магданоз – 6 - 7 стръка
  • домати – 4 бр.
  • лимонтузу – 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вари се бульон от лука, а след това се добавят обелените и ситно нарязани домати и подправките.

Накрая за 10-15 минути в чорбата се пускат парчетата риба, предварително поръсени с лимонтузу.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар