Кайма за вкусни пържени кюфтета

24/04/2014
Miroslavaот MiroslavaНовак
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции23 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 044
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете филиите хляб във вода без корите. Сложете каймата в удобен за вас съд. Поръсете я със сол и черен пипер, след това и с кимиона и чубрицата и я пообъркайте.

Нарежете магданоза и чесъна на ситно и ги объркайте заедно в купичка. След това нарежете и лука на кубчета. Прибавяйте малко по малко лука в каймата, като едновременно я бъркате, за да ви е по-лесно.

След като сложите всичкия лук, добавете магданоза и чесъна и я объркайте отново, за да се смесят хубаво всички неща. Изцедете хляба хубаво с ръце и го добавете към каймата.

Добавете и яйцето, объркайте каймата, оформете кюфтетата, оваляйте ги в брашно и ги изпържете. И сте готови.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

manolo
manolo
02.02.2015 14:23
Абе престанете с тая чубрица! Това не е готварска подправка!!!!
1
8

Виж всички коментари или напиши такъв