Филе от мерлуза с винен сос

04/06/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо947
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Филето се измива добре, посолява се и се нарежда в тавичка с кожата надолу.

2. Прибавят се едро нарязаният чесън, дафиновите листа, лимонът, черният пипер, олиото, виното и 1 чаена чаша вода. Тавичката се разклаща, за да се смесят добре всички продукти, и се поставя в загрята фурна.

3. Пече се 10-15 минути, обръща се и се пече още десетина минути. Филето се поднася както топло, така и студено.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар