Брускети с домати, зехтин и маслини

26/04/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 663
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,2 от 5

Необходими Съставки

  • франзели - 1 бр.
  • домати - 2 бр.
  • маслини - 50 г
  • зехтин - 3 с.л.
  • каперси - 1 с.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • босилек - 1 стрък
  • черен пипер
  • сол

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки и ги изпечете, докато станат хрупкави.

След това намажете филийките със зехтин и върху тях поставете смес приготвена от обелените и нарязани на кубчета домати, нарязаните на колелца маслини, пресовани каперси, черен пипер, риган и сол. По желание може да прибавите и кубчета ситно нарязан червен лук.

Сместа се разпределя върху филийките и те се поднасят, поръсени с листенца свеж босилек отгоре.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
12.05.2016 12:10
И като сложа доматите пак ги запичам съвсем лекичко в парти грила.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв