Пълнени картофи по андалуски

03/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 764
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се измиват, надупчват се с вилица и се изпичат на 200 градуса във фурната. Лукът се нарязва и се запържва в мазнината. Добавят се нарязаните гъби и чесън, черният пипер и солта.

Картофите се срязват наполовина и се издълбава вътрешността им. Издълбаната смес се слага при гъбите и се разбърква. Залива се със сметаната и се добавя настърганият кашкавал.

Плънката се разбърква и с нея се напълват картофите. Нареждат се в тава и се запичат във фурната на 200 градуса. Сервират се поръсени с лимонов сок и копър.

подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар