Фритата специале

27/04/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 734
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • брюкселско зеле – 500 г
  • яйца – 6 бр.
  • масло – 80 г
  • прясно мляко – 4 с.л.
  • копър – 4 - 5 стръка
  • пармезан – 50 г
  • риган – 1 щипка
  • сол – 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелчиците се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. Запържват се в разтопеното масло и се изсипват в тавичка.

Заливат се с разбитите с яйцата, мляко, нарязан на ситно копър и риган.

Поръсва се с пармезан и се запича до златисто в предварително загрята фурна на 180 градуса.

подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар