Фритата специале

27/04/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 495
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

  • брюкселско зеле - 500 г
  • яйца - 6 бр.
  • масло - 80 г
  • прясно мляко - 4 с.л.
  • копър - 4 - 5 стръка
  • пармезан - 50 г
  • риган - 1 щипка
  • сол - 1 щипка

Начин на приготвяне

Зелчиците се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. Запържват се в разтопеното масло и се изсипват в тавичка.

Заливат се с разбитите с яйцата, мляко, нарязан на ситно копър и риган.

Поръсва се с пармезан и се запича до златисто в предварително загрята фурна на 180 градуса.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар