Гарнирано рибно филе

01/06/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо312
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Лукът, магданозът и копърът се нарязван на ситно и заедно със солта, виното и водката се сваряват на бульон.

Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото.

Прехвърля се в тавичка и се залива с останалия бульон, който се сгъстява предварително със сметаната, солта, черният пипер и маслото, в което е изпържено брашното. Всичко ври на котлона до сгъстяване на бульона.

Залятата риба се запича в умерена фурна за 15-20 минути.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар