Пилешка супа с царевица

20/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 160
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се запържва в загрятата мазнина. Изважда се и в мазнината се задушава нарязаният на ситно лук. Добавят се бульонът и нарязаните на кубчета картофи.

Оставя се да покъкри и след това се сипва отцедената царевица. След като поври 10 минути, се добавя прясното мляко и нарязаната чушка.

Отделя се 1/3 от супата, пасира се и се връща в тенджерата. Добавя се месото и солта. Оставя се да поври малко и се сваля от котлона.

подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар