Неаполитанска супа с кайма

31/07/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 146
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кайма - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • олио - 3 с.л.
  • галета - 50 г
  • яйца - 2 бр. (само жълтъци)
  • бульон - 1, 5 л
  • индийско орехче - 1 щипка
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се размесва с настъргания на ренде кашкавал, яйцата, олиото, галетата и подправките.

Бульонът се слага да заври и над него се настъргва получената кайма. Супата се разбърква и се вари 10-15 минути.
подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мето
Мето
22.08.2014 03:17
супер
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв