Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Бяла риба с вино на фурна

Бяла риба с вино на фурна

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Бяла риба с вино на фурна1 / 2
21/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • бяла риба - 1 бр.
  • лук - 4 глави
  • домати - 3 бр.
  • дафинов лист - 4 бр.
  • чубрица - 1 щипка
  • масло - 60 г
  • бяло вино - 200 мл
  • сол - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се слага в намазана с мазнина тава. Около нея се нареждат доматите и лукът, нарязани на кръгчета.

Добавят се маслото, дафиновите листа, чубрицата, черният пипер и солта. Залива се с виното и се запича в умерена фурна. Сервира се топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: