Печена чига

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Печена чига1 / 2
21/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • чига - 1 кг
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 150 г
  • магданоз - 1 връзка
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се измива и се слага в тава със сгорещено масло.

Пече се в умерена фурна, като постоянно се залива с образувалия се сос.

Опечената риба се поръсва с накълцан магданоз и настърган кашкавал.

Запича се до разтопяването на кашкавала и се сервира гарнирана с резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: