Боб с пушено агнешко месо

15/05/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо215
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете агнешкото с 1/2 с.л. от зехтина и 1 скилидка чесън. Овкусете и оставете да се маринова, за около час.

Загрейте останалата част от зехтин в тиган. Сложете вътре лука и останалия чесън, овкусете и пържете около 8 мин. Добавете доматеното пюре, нарязания копър, оцета, бульона и боба, овкусете и оставете да къкри 15 мин или докато по-голямата част от течността се изпари и сосът се сгъсти.

Междувременно загрейте тиган, докато стане горещ. Сложете вътре агнешкото да се изпече от всички страни за около 5 мин. Оставете го настрана, покрито с фолио, за 5 мин, след което го нарежете на едро. Сервирайте агнешкото, поръсено със сиренето и останалия ненарязан копър и с боба, който предварително сте сварили.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар