Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста с чесън и пармезан

Паста с чесън и пармезан

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Паста с чесън и пармезан
Снимка: Зори
1 / 7
11/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Съвършенство в най-семплата му и изчистена форма"

Необходими Продукти

  • паста - 250 г
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • зехтин - 2 с.л.
  • магданоз - 1 - 2 стръкчета
  • пармезан - за поръсване (настърган)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете след това.

Загрейте зехтина в тиган и запържете чесъна до златисто. Прибавете магданоза и пастата. Разбъркайте добре.

Сервирайте пастата докато е топла, обилно поръсена с пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: