Патладжани с моцарела и песто

29/04/2014
Илария
отИларияМастър Шеф37211203
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 609
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжаните на шайби, посолете ги и ги оставете да престоят, докато си пуснат черния сок. След това ги измийте, отцедете и преместете в голяма купа.

Прибавете пестото, счукания със сол чесън и черния пипер. Разбъркайте и изсипете сместа в намазнена тава.

Печете 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Извадете след това.

Покрийте с топки моцарела и върнете тавата обратно във фурната. Печете, докато моцарелата се разтопи.

По желание може да сервирате с гарнитура от зелена салата.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар