Свински пържоли с гъби и пушено сирене

29/04/2014
Стефания
отСтефанияНовак12
"Днес ще ви представим тези разкошни пържоли с гъби и млечен сос приготвени в йенско стъкло"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 495
  • Преглеждания за месеца566
  • Преглеждания за седмицата142
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер на вкус. Нарежете гъбите и пушеното сирене на тънки резенчета.

В затворен съд (йена с капак) редете ред гъби, ред топено сирене, пържола, сирене, гъби, сирене, месо и т.н., докато свършат продуктите.

Може, ако правите повече порции, да сложите по 2-3 пържоли една до друга и да сложите, по поне един ред отгоре. Сипете млякото (да покрие топеното сирене), сложете капака и печете във фурна 220-250 градуса около час.

Приятен апетит.подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар