Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хапки»Хапки с маслини и аншоа

Хапки с маслини и аншоа

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Хапки с маслини и аншоа1 / 2
23/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
40

Необходими Продукти

  • брашно - 115 г
  • масло - 1 1/2 ч.ч.
  • сирене - 1 ч.ч. настъргано Манчего
  • аншоа - 50 филета, нарязани
  • пипер - 1/2 ч.л. кайенски
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете брашното с маслото, сиренето, аншоата и маслините. Поръсете с кайенски пипер. Пасирайте ги.

Сложете в хладилника сместа за 20 минути да се стегне.

Загрейте фурната на 200 градуса.

Омесете сместа на тесто върху набрашнена повърхност.

След това от тестото изрежете малки хапки под формата на триъгълници.

Наредете ги върху хартия за печене и печете 8-10 минути, докато станат златисти на цвят.

След като се охладят, поръсете със сол и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: