Супа от карфиол и орехи

03/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът и лукът се заливат със зеленчуковия бульон. Оставя се да къкри за 15 мин.

Прибавят се прясното мляко и орехите, като се разбърква. Супата се пюрира, докато се получи гладка смес.

Връща се отново на огъня. Овкусява се със солта и черния пипер и се оставя да поври за 2 мин., като се внимава да не загори. Супата се сервира гореща.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар