Пилешка супа с паста

15/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо683
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бульон - 900 мл, пилешки
  • дафинов лист - 1 бр.
  • лук - 4 стръка, зелен, нарязан
  • гъби - 225 г
  • пилешко месо - 100 г, сварено и обезкостено
  • паста - 50 г по избор
  • бяло вино - 150 мл
  • магданоз - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се слага да заври заедно с дафиновия лист. Прибавят се лукът и гъбите.

Добавя се пилешкото месо, поръсва се със сол и черен пипер. След около 3 мин. се прибавя пастата за 8 мин., като се разбърква.

Преди да се сервира се прибавя бялото вино и магданозът. Сервира се гореща.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар