Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Пилешка супа с паста и гъби

Пилешка супа с паста и гъби

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Пилешка супа с паста и гъби1 / 2
15/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • бульон - 900 мл, пилешки
  • дафинов лист - 1 бр.
  • лук - 4 стръка, зелен, нарязан
  • гъби - 225 г
  • пилешко месо - 100 г, сварено и обезкостено
  • паста - 50 г по избор
  • бяло вино - 150 мл
  • магданоз - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се слага да заври заедно с дафиновия лист. Прибавят се лукът и гъбите.

Добавя се пилешкото месо, поръсва се със сол и черен пипер. След около 3 мин. се прибавя пастата за 8 мин., като се разбърква.

Преди да се сервира се прибавя бялото вино и магданозът. Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: