Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с магданоз и пармезан

Макарони с магданоз и пармезан

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Макарони с магданоз и пармезан1 / 2
20/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • макарони - 250 г
  • пармезан - 2 с.л. настърган
  • магданоз - 4 връзки, ситно нарязан
  • зехтин - 1 с.л.
  • масло - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните в подсолена вода. След това ги измийте със студена вода и ги отцедете.

Загрейте зехтина и маслото и сложете вътре да се задушава магданоза за за 1-2 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавят макароните.

Поръсете с настъргания пармезан. Разбъркайте добре. Сложете похлупак и оставете ястието на огъня за 3 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: