Агнешки шишчета с чесън

06/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо302
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 600 г
  • червен лук - 2 глави
  • чесън - 4 скилидки
  • копър - 1/2 връзка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • олио - 4 с.л.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на тънки резенчета и леко се начуква. Резените се поръсват със сол и черен пипер.

Лукът се нарязва на ситно. Чесънът се изстисква през преса. Магданозът и копърът се нарязват на ситно. Лукът, копърът и магданозът се смесват с чесновия сок.

Върху всеки резен месо се слага по малко от зелената смес. Резените се навиват на рулца и се нанизват на шишчета. Намазват се с олио и се пекат на скара 25-30 минути, като постоянно се обръщат.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар