Свинско шкембе с наденица чоризо

17/05/2014
Анонимен
отАнонименНовак769
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо803
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, свинското и наденицата трябва да сготвите в глинен съд. След като са готови, ги извадете и в същия съд сложете лука и чесъна и разбърквайте, докато омекнат.

Върнете месото при лука заедно с пипера, чушката, доматите, виното и водата. Ястието трябва да заври, след което намалете огъня и го оставете да ври покрито около 40 минути.

Прибавете белия боб/нахут и оставете да къкри още 20 минути, но без да покривате съда. Сосът трябва леко да се сгъсти, а месото да омекне.

Подправете на вкус и сервирайте ястието, поръсено с магданоз.
подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар