Кремсупа от праз и картофи

17/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо807
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се задушава в загрятото масло около 5 мин. Прибавя се бульонът, подправките, розмаринът и млякото.

Оставя се да къкри около 25 мин. или докато омекнат зеленчуците.

Супата се охлажда за 10 мин. и се пюрира. Връща се отново на огъня и се прибавят магданозът и сметаната.

Сервира се гореща.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар