Запържени говежди опашки с портокал

26/05/2014
Анонимен
отАнонименНовак769
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 160 градуса. Оваляйте опашките в брашното и изтръскайте излишното. Половината от зехтина загрявате в голям съд и запържвате месото до златисто. Извадете го и в същия съд сложете останалата мазнина.

Добавете лука и чесъна и разбърквайте, докато лукът омекне. Върнете опашките заедно с шерито, доматите от консерва, бульона, водата, мащерката, дафиновия лист и ивицата портокалова кора.

Сложете в печката ястието за около 3 часа, докато месото е крехко. Добавете нарязаните пресни домати и подправете на вкус. Поднесете говеждите опашки поръсени с магданоз и портокалова кора.
подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар