Картофена супа със свинско месо

12/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 352
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бульон - 1 л, пилешки
  • картофи - 2 бр., нарязани
  • винегрет - 2 с.л.
  • царевично брашно - 25 г
  • свинско месо - 100 г, свинско филе
  • соев сос - 1 с.л.
  • сусамово олио - 1 с.л.
  • моркови - 1 бр., нарязани
  • джинджифил - 1 с.л., настърган
  • лук - 3 стръка, нарязани ситно
  • чушки - 1 бр., червена, нарязана
  • бамбук - 225 г от консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкият бульон и картофите се оставят да заврят, добавя се 1 с.л. от винегрета и се оставя да къкри.

Царевичното брашно се смесва с 4 с.л. вода и се добавя към бульона. Свинско месо се слага в стъклена чаша с винегрет, соев сос, сусамовото олио и с подправките.

Прибавя се месото заедно с морковът, джинджифилът и се готви за 10 мин. Разбърква се и се поръсва с лукът и бамбукът. Готви се за още 5 мин. Супата се сервира гореща.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар