Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Агнешка Супа»Кремсупа от агнешки бъбреци

Кремсупа от агнешки бъбреци

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Кремсупа от агнешки бъбреци1 / 2
17/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • олио - 25 г
  • агнешки дреболии - 225 г, бъбреци, на много ситно нарязани
  • лук - 1 глава, на ситно
  • брашно - 25 г
  • бульон - 750 мл агнешки
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като се загрее мазнината, се прибавят лукът и бъбречетата. Сотират се за 1 мин. и се поръсват с брашното.

Отнема се от огъня и се смесва с бульона. Прибавя се дафиновият лист и се поръсва със солта и черния пипер.

Оставя се да къкри около 30 мин. Супата се пюрира, след като се охлади леко и отново се загрява. Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: