Украинска папричанка от свински бузи

26/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 875
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • свински бузи – 1 кг
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер – ½ ч.л. млян
  • червен пипер – 4 с.л.
  • чесън – 10 скилидки
  • вода – 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските бузи се сваряват до омекване и от вътрешната страна се правят разрези като мрежа – вертикални и хоризонтални линии, които се пресичат.

Натъркват се със сол, черен пипер и нарязаните скилидки чесън, които са накиснати в 500 милилитра вода.

Накрая се натъркват с червен пипер. Сервират се студени.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар