Украинска папричанка от свински бузи

26/07/2014
Нина Нордот Нина НордНовак / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 584
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг1,8 от 5

Необходими Съставки

  • свински бузи - 1 кг
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л. млян
  • червен пипер - 4 с.л.
  • чесън - 10 скилидки
  • вода - 500 мл

Начин на приготвяне

Свинските бузи се сваряват до омекване и от вътрешната страна се правят разрези като мрежа – вертикални и хоризонтални линии, които се пресичат.

Натъркват се със сол, черен пипер и нарязаните скилидки чесън, които са накиснати в 500 милилитра вода.

Накрая се натъркват с червен пипер. Сервират се студени.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар