Патица с хрупкава коричка

26/05/2014
Нина Нордот Нина НордНовак / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 764
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Патицата се измива и се натърква със смес от джинджифил, счукано карамфилче и сол. Оставя се за 1 час.

Вари се, докато не омекне. Охлажда се и се почиства от подправките.

Нарязва се на парчета и всяко парче се топва в смес от нишесте с малко вода.

Запържва се в олио до златиста коричка. Сервира се, напръскана със сусамово олио и поръсена с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар