Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Черен дроб в сос от нар

Черен дроб в сос от нар

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Черен дроб в сос от нар1 / 2
29/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • черен дроб - 500 г телешки
  • масло - 3 с.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л. млян
  • сол - ½ ч.л.
  • сок от нар - 1 ч.ч.
  • нишесте - 1 ч.л.
  • червен пипер - ¼ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се реже на парчета, запържва се в масло, поръсва се със сол, черен и червен пипер.

Нишестето се разрежда с малко хладка вода и на тънка струйка се налива в сока от нар.

Сместа се кипва. Дробът се сервира, като се полива със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: