Пъстърва в сметана по френски

29/05/2014
Нина Нордот Нина НордНовак / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо832
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Приготвя се сос, като се смесва сметаната, маслото, нарязаният на ситно лук и ким.

В намазана с олио тава се нареждат филетата риба, поръсват се със сол и черен пипер, заливат се със сметановия сос и се пекат 15 минути на 180 градуса.

Рибата се сервира, като се полива със соса от печенето украсява с чери домати по желание.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар