Пъстърва в сметана по френски

29/05/2014
Нина Норд
отНина НордНовак306
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо915
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пъстърва – 400 г филе
  • сметана – ½ ч.ч.
  • масло – 2 с.л.
  • олио – 1 с.л.
  • лук – 1 глава
  • ким – ½ ч.л.
  • черен пипер – ¼ ч.л.
  • сол – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се сос, като се смесва сметаната, маслото, нарязаният на ситно лук и ким.

В намазана с олио тава се нареждат филетата риба, поръсват се със сол и черен пипер, заливат се със сметановия сос и се пекат 15 минути на 180 градуса.

Рибата се сервира, като се полива със соса от печенето украсява с чери домати по желание.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар