Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Сушени сини сливи с кашкавал и бекон

Сушени сини сливи с кашкавал и бекон

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Сушени сини сливи с кашкавал и бекон1 / 2
30/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • сини сливи - 20 бр. сушени, без костилки
  • кашкавал - 100 г
  • бекон - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сливите се заливат с гореща вода и се оставят за 15 минути, след което се отцеждат.

Кашкавалът се реже на малки парченца и с тях се пълнят сливите. Беконът се реже на тънки ленти. Всяка слива се завива с лента и се фиксира с клечка за зъби.

Нареждат се в намазана с мазнина тава и се пекат, докато беконът не стане златист.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: