Бутер рулца с шунка и кашкавал

01/06/2014
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай5098145
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции40 бр.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 086
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете бутертестото леко да се отпусне, ако е замразено. През това време накълцайте праза ситно и го запържете до омекване в сгорещеното олио.

Нарежете шунката и кашкавала на тънки слайсове. Сложете единия лист бутртесто, разпределете половината от праза равномерно, а отгоре парченца кашкавал и шунка, които трябва да покриват почти цялата повърхност на тестото.

Внимателно завийте на стегнато руло и го нарежете на парчета с 1 пръст дебелина. Подреждайте ги в тава с хартия за печене и ги изпечете в загряна на 180 градуса фурна, докато бухнат и придобият лек загар.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Наталиа Петрова
Аз ги приготвям без праз.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв