Рибки от бутер тесто

28/06/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо618
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • бутер тесто – 500 г
  • яйца – 3 бр.
  • сьомга – 300 г филе
  • лук – 2 глави
  • олио – 2 с.л.
  • копър – 4 стръка
  • магданоз – 4 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се сварява и се нарязва на ситно. Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.

Две от яйцата се сваряват и се нарязват на ситно. Рибата, лукът и яйцата се смесват.

Тестото се разточва тънко и с формички или с тънък нож се изрязват рибки.

Върху половината рибки се слага от плънката, ръбовете се мажат с разбито яйце и се покриват с другите рибки. Пекат се на 220 градуса до златисто.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар