Рибки от бутер тесто

28/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо753
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се сварява и се нарязва на ситно. Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.

Две от яйцата се сваряват и се нарязват на ситно. Рибата, лукът и яйцата се смесват.

Тестото се разточва тънко и с формички или с тънък нож се изрязват рибки.

Върху половината рибки се слага от плънката, ръбовете се мажат с разбито яйце и се покриват с другите рибки. Пекат се на 220 градуса до златисто.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар