Медена пъстърва

24/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 502
  • Преглеждания за месеца367
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пъстърва – 1 кг филе
  • мед – 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • оцет – 5 с.л.
  • олио – 4 с.л.
  • индийско орехче – 1 щипка
  • млян черен пипер – ½ ч.л.
  • сол – 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто.

Медът, оцетът, индийското орехче и лукът, нарязан на ситно, се смесват.

Пържената риба се намазва с тази смес, слага се в тава, намазана с мазнина, и се пече 10 минути на 220 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Григор
Григор
11.12.2014 20:46
идеално стана
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв