Свински джолан под фолио

24/05/2009
от БисерНовак
"Представете си само как надигате леко фолиото и ароматът на сочно джоланче превзема апетита ви "
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо64 578
  • Преглеждания за месеца678
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.

Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.

Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.подобни рецепти тук

5 9
4 3
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар