Да помогнем на Мишо да проходи

Свински джолан под фолио

24/05/2009
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4
Изпрати Свински джолан под фолио
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо46 983
  • Преглеждания за месеца681
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - джолани 4 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • чесън - на прах
  • сол
  • картофи - 1 кг.
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 300 гр.
  • броколи - 200 гр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 глави
  • индийско орехче - 1 ч.л.
  • бахар
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Приготвяне на Свински джолан под фолио

Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.

Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.

Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.[подобни рецепти тук]

  • Google+
  • Pinterest

3.5
Общо 19 гласували
5 8
4 2
3 3
2 4
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още рецепти с

Домашна и бърза рецепта за Свински джолан под фолио. Доволен ли си от това, което намери? Прегледай останалите рецепти за Свински джолан под фолио. Избрани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Препоръки как се приготвя Свински джолан под фолио в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.