вторник, 16 септември

Свински джолан под фолио

Публикувана от:
Видяно: 32 081 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Свински джолан под фолио
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4

Необходими Продукти

  • свинско месо - джолани 4 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • чесън - на прах
  • сол
  • картофи - 1 кг.
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 300 гр.
  • броколи - 200 гр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 глави
  • индийско орехче - 1 ч.л.
  • бахар

Приготвяне на Свински джолан под фолио

Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.

Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.

Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.

3.7 от 18 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Домашна и бърза рецепта за Свински джолан под фолио. Доволен ли си от това, което намери? Прегледай останалите рецепти за Свински джолан под фолио. Избрани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Препоръки как се приготвя Свински джолан под фолио в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.