Свински джолан под фолио

24/05/2009
от БисерНовак
"Представете си само как надигате леко фолиото и ароматът на сочно джоланче превзема апетита ви "
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо53 507
  • Преглеждания за месеца472
  • Преглеждания за седмицата227
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се посолява с подправките и се оставя да престои в хладилник за 24 часа.

Зеленчуците се нарязват на едро - картофите на половинки, морковите - на по-дебели кръгчета, лукът - на полумесеци, гъбите - на четвъртинки. Чесънът и броколите се прибавят цели. Всичко се поставя в тава и се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани.

Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 2
3 3
2 4
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти