Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки крилца по грузински

Пилешки крилца по грузински

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Пилешки крилца по грузински1 / 3
17/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"По-лесно е да приготвите сочни крилца по грузински, отколкото да вдигнете хубав грузински тост"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 1 кг
  • чушки - 1 бр. червени
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 1 връзка
  • чесън - 3 скилидки
  • олио - 3 с.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крилцата се осоляват и се пържат до златисто. Лукът и чушката се режат на едро и се добавят към крилцата.

Всичко се пържи около 8 минути. Добавя се нарязаният на ситно чесън и магданоз и след още 2 минути ястието се сваля от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: