Гофрети

26/06/2014
ioana
отioanaНовак5382
"Ооох, топли и хрупкави гофрети. Дайте ги насам!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 587
  • Преглеждания за месеца987
  • Преглеждания за седмицата82
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата, захарта и солта се разбъркват с бъркалка.

Добавят се прясното мляко и брашното, смесено с бакпулвера и ванилията.

След това се маже гофретника с малко олио и се слага по 1 черпак от сместа.
подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Антоанета Николова
Много добре се получават, но може би съотношението 1:3 е малко повече в полза на солта, ако целта е да се направят конкретно сладки. На мен, иначе така са ми добре, защото не винаги искам да са ми сладки
0
0
Йоана
Йоана
26.06.2014 14:10
Добри са,но как става формата сърце съм доста любопитна?
3
0
Миляна
Миляна
29.12.2016 01:26
Има си гофретници в такава форма, гофретите могат да са по меки, ако се изпекът 1 път, или по препечени, ако се изпекът 2пъти.
0
0
ioana
ioana
23.07.2014 18:44
Просто ги нарязваш на сърчица , ама гофретникът трябва да е във форма детелина , за да стане сърце..Д
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв