Свинско бон филе на тиган

29/06/2014
"Само няколко минутки на котлона, не повече и ще имате невероятни сочни бон филенца за обяд!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 541
  • Преглеждания за месеца1124
  • Преглеждания за седмицата414
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • бон филе - 500 г свинско
  • салвия
  • мащерка
  • черен пипер
  • сол
  • лимони - 1 бр.
  • соев сос - 2 с.л.
  • вино - 200 мл бяло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското бон филе на отделни тънки филенца.

Овкусете ги с подправките и ги оставете да се мариноват за 1 час заедно с лимоновия сок и соевия сос.

Загрейте малко олио в тиган и изпържете бон филенцата за по няколко минути от всяка страна.

В мазнината от пърженето долейте постепенно виното и деглазирайте съда. Овкусете соса със сол и пипер.

Поднесете свинските бон филенца със соса.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар