Пилешки шишчета с медена марината

02/07/2014
от БогиНовак
"Сигурни сме, че никога не сме яли толкова вкусни пилешки шишчета "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 673
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кромида. Разбъркайте меда с бялото вино, изцедения лимонов сок, настъргания лук и малко сол и пипер.

Нарежете пилешкото на хапки и мариновайте месото за 1 час в покрит съд.

След това нанижете месото на шишчета и ги изпечете до приятен загар от всички страни върху скара. От време на време ги мажете с маринатата с помощта на четка.

Поднесете пилешките шишчета с накълцан див лук.

подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар