Пилешка супа с тиквички

07/07/2014
А. Борисова
отА. БорисоваНовак
"Избрахме за вас най-добрата пилешка супичка и нямаме търпение да я опитате и да си дадете оценката "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо832
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситни парченца.

Пилешкото месо отделете от костите, нарежете го ситно.

Сложете костите да се варят с достатъчно вода за супата. След като се получи бульон, добавете нарязаното пилешко и варете за 10 минути.

Добавете зеленчуците и варете за 15 минути, като долеете и олиото.

Овкусете супата със сол, черен пипер, магданоз и мащерка. Снемете я от котлона.

Разбийте яйцето с киселото мляко и оцета. Внимателно темперирайте с бульона и застройте супата.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар