Гювеч с телешко месо

24/07/2014
Анонимен
отАнонименНовак5382
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 709
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се нарязват на големи кубчета. Лукът се нарязва на ситно, а моркова - на шайби.

В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета.

След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от зеленчуци и се поръсва с подправките.

Слага се да се пече за 1 час на 180 гр.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар