Гювеч с телешко месо

24/07/2014
ioana
отioanaНовак5382
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 137
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се нарязват на големи кубчета. Лукът се нарязва на ситно, а моркова - на шайби.

В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета.

След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от зеленчуци и се поръсва с подправките.

Слага се да се пече за 1 час на 180 гр.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар